NOM THAIMASSAGE startede på adressen Ny Munkegade 92, 8000 Aarhus C, den 01. september 2021. Det er et dejligt område, en god stemning og smilende mennesker, som har taget godt imod mig.

Jeg har i mange år arbejdet indenfor området, men fik lyst til min egen klinik. Fra den 01. - 18. september havde jeg et åbningstilbud, som der blev taget så godt imod, at jeg var optaget fra kl. 10,00 - 19,00, lørdag kl. 10,00 - 17,00, hver eneste dag, og det gjorde mig glad.

Jeg glæder mig meget til fremtiden.

Jeg er glad og tilfreds med udviklingen. Det har været en spændende tid, og jeg vil altid være parat til at tage imod nye kunder. Jeg har fået en ny massagebriks, som jeg ved, kunderne er glade for. 

Nu er året 2021 gået, hvoraf jeg har været selvstændig i 4 måneder, og det er gået godt. Jeg vil gerne sige tak til mine mange trofaste kunder.

Året 2022 er i gang, og jeg er meget glad for alle mine trofaste kunder.

Indtil nu kan jeg kun være meget tilfreds, og vil være utrolig glad for, hvis I fortæller jeres familie og venner om mig.

Den 01. september 2022 er det et år siden jeg startede, og jeg er stadigvæk meget glad for at kunne hjælpe mine kunder.

Fra den 13. september 2022 holder jeg lukket om mandagen og onsdagen fra kl. 15.30. Jeg begynder at gå til danskundervisning igen disse to dage for at dygtiggøre mig og for at have en chance for at kunne blive i Danmark resten af mit liv sammen med min mand.


Året 2022 er gået, og jeg vil gerne sige tak til alle de faste kunder, jeg har fået, ja tak til alle.

Jeg fortsætter i 2023 med udvidet danskundervisning mandag og onsdag, hvorfor jeg lukker kl. 15.30 de dage, men se under åbningstider.

Jeg er stadigvæk meget glad for at kunne hjælpe mine kunder, så de er tilfredse, og håber på et godt 2023.


Desværre er jeg nødt til at sætte priserne en smule op pr. 01. juni 2023 på grund af stigninger i husleje, el, varme, forsikringer mv. Men heldigvis ikke så meget, og så har jeg også fremover 1/2 times behandling. Det er der flere, der har ønsket.


Mandage og onsdage fra den 7. august 2023 starter jeg på skolen igen, da jeg gerne vil blive rigtig god til dansk. Så der er kun åbent disse to dage fra kl. 10:00 - 15:30.


Den 27. september til 28. oktober, begge dage incl. er jeg i Thailand, så da er jeg nødt til at lukke klinikken. Jeg har ikke været hjemme siden før coronaen, og der er sket meget i familien. Min mormor er død, mine forældre er ikke helt raske, jeg har fået et barnebarn mere, som jeg ikke har set, og mine to piger har fuldendt deres uddannelser. Min søn har også fået nye arbejde, og han har en datter, jeg heller ikke har set i al den tid. Så jeg glæder mig virkelig meget, og håber på, at kunderne også glæder sig på mine vegne. 


Jeg er nu kommet hjem fra Thailand, og det var meget dejligt at se min familie. Der var sket meget. Mine to døtre

var blevet færdige med deres uddannelse, og min søn blev gift, mens jeg var dernede. Mine forældre er gamle efterhånden, så det var rart at være sammen med dem.